- Sponset av -

Storhamar håndball er nå oppe med helt ny nettside. Siden er levert av Hamar media og vil være basis-plattformen for all vår kommunikasjon utad.

Den gamle nettsiden var moden for utskifting, da den etter hvert ble tung å vedlikeholde og dessuten var lite tilpasset mobile enheter. Den nye nettsiden er bygget med programvaren WordPress, og siden er fleksibel i forhold til om brukeren sitter på mobil, ipad, eller pc. (Responsivt design)

 

Opplæring ved Leif Randen

Hamar media

Hamar media, som også hadde levert den gamle løsningen, har vært behjelpelig med å konvertere gammelt innhold som fortsatt var gjeldene. Leif Randen (bildet) har kurset Terese Wahl og Ingse Kjernmoen fra klubben i programvaren, og noen flere vil få tilgang etter hvert. Men hovedsaklig skal informasjon til siden styres fra kontoret.

 

 

Terese har nylig gått igjennom all lagsinformasjonen og treningstidene, og dessuten er det lagt inn mye innhold som foreldre/foresatte i klubben vil ha god bruk for å kjenne til. Nye bilder er også blitt tatt i anledning lanseringen.

– Er det noe som er feil/mangler, er det fint om det sendes meg på epost terese@storhamarhandball.no sier hun.

Cupside

I tillegg til selve hovedsiden om klubben, pågår det også et arbeid for å få ny nettside til Storhamar cup. Denne siden er godt underveis, og den vil bli lansert om ikke lenge, og i alle fall i god tid før cupen arrangeres i slutten av mai.

Storhamar elite har hele tiden hatt egne nettsider, så de vil være som før.

Andre medier

Både klubben og de enkelte lagene vil fortsatt bruke Facebook andre sosiale medier til den dagligdagse meldingsflyten medlemmer imellom, men nettsiden vil og skal være steder der alle kan finne kontaktinformasjon for de ulike lagene, treningstider, foreldre-instrukser med mer.

Her vil det også komme ut aktuelle nyheter fra klubben med jevne mellomrom. Disse kan igjen publiseres på klubbens Facebookside for å øke trafikken til siden.

Vi håper dere vil ta godt imot de nye nettsidene!