Trenerrollen

Trenerens viktigste oppgave for aldersbestemte lag er å skape fellesskap, humør og utvikling i gruppen, slik at alle kan ha det gøy og utvikle sine håndballferdigheter i sitt tempo. Lykkes dette er grunnlaget for et godt læringsmiljø dannet. I tillegg til at treneren har gode lederegenskaper og sunne holdninger, må kunnskap om lagspill generelt og håndball spesielt stå sentralt. Men det viktigste av alt er trenerens evne til å skape et godt miljø. Barn og unge som trives og har det gøy sammen vil utvikle seg positivt, både på og utenfor banen.

For å bli trener i klubben krever vi politiattest (https://www.storhamarhandball.no/politiattest/). Klubben dekker påmeldingsavgiften til trener 1-kursene for klubbens registrerte trenere. Det vil være muligheter for å ta trener 2 som trener for J/G 12 og oppover.

Storhamar Håndball ønsker å legge til rette for at våre trenere skal kunne utøve rollen sin på best mulig måte. Vi har i denne forbindelse samlet nyttig trenerinformasjon i en PP-presentasjon, samt i et informasjonsskriv som er spesielt nyttig for nye trenere i klubben.

Vi anbefaler deg å sette deg inn i vedlagt informasjon og at det tas en gjennomgang av dette i trenergruppa sammen med lagets støtteapparat. Og gi gjerne tilbakemelding på om det er noe dere savner eller lurer på.

Trener i Storhamar Håndball

Infoskriv Storhamar Håndball Bredde – til trenere

Mal foreldremøte