Kiosk- og billettsalg ved hjemmearrangement

Kaffe, kaffekrus, vaffelrøre/ferdige vafler, syltetøy og kioskvarer finnes i kjøleskapet, i disk eller kan hentes i BPA 1 1/2 time før arrangement i våre andre hjemmehaller.

Slik gjør du

Ferdige vafler tas opp av fryseren for tining. Disse varmes så på rist i ovnen på ca 130 grader i 4-5 min eller til de er passe varme. Kanelboller kan legges frosne i ovnen – se instruks på pakken. PS. Trenger ofte litt lenger tid så sørg for at de er ordentlig stekt før de serveres. Kaffe traktes på liten kaffetrakter i kiosken i BPA eller i 3.etasje på 10 liters kanner ved større arrangement (gjøres av vaktmester på jobb), sett kaffekanna på disken. Baguettesalg etter avtale (gjelder ikke BPA) Pølsesalg etter avtale – kok vann/pølser – legg dem så i pølsekokeren.

I kafeen/foajen

Sett ned stoler fra bordene, tørk av bordene hvis det trengs. Dra også over gulvet med en tørr mopp hvis det trengs. Sett frem på disken: Papp krus, pappasjetter, servietter, syltetøy, sukker, sjokolade med mer.

I løpet av vakta

Se til at det ser pent ut i foajen, tørk av bordene og rydd søppel underveis. Vask av bord i kafeen, og forlat kjøkkenet slik du ønsker å finne det!

Oppgjør

Oppgjøret gjøres med få unntak av vaktansvarlig i Boligpartner Arena, dette gjelder også for våre hjemmearrangement i Prestrudhallen, Ajerhallen og Hedmarkshallen. Kasser leveres etter endt arrangement til Boligpartner Arena sammen med kampkasse (kamppermer, ect). Dommerutbetalinger gjøres digital og det skal ikke betales ut kontant til dommere i hallen.