Stilling ledig
- Sponset av -

Storhamar Håndball søker sportslig leder i 50% stilling

Storhamar IL Håndball er i en fantastisk utvikling og vil i sesongen 2024/2025 ha lag i de øverste divisjonene for både kvinner og menn, veldig konkurransedyktige utviklingslag i ungdomsseriene, lag i barneidretten og i lag Hjerteligaen vi er stolte av. Vi har i tillegg godt samarbeid med Storhamar IL Håndball Elite, Wang Toppidrett og de andre idrettene i Storhamar Idrettslag. Totalt er vi i dag ca 450 spillere og for å sikre at vi fortsetter den gode sportslige utviklingen søker vi en proff og stødig lagbygger som vil være en viktig støttespiller for våre trenere og støtteapparat i tillegg til bindeleddet mellom styret, administrasjon og treningsmiljøene. Sportslig leder vil ha med seg et sportslig utvalg.

Stillingen er en nyopprettet 50 % stilling som rapporterer til daglig leder. Ettersom dette er en nyopprettet stilling, er ikke alt «hugget i stein» og en rett person vil få gode muligheter til å være med å forme stillingen. Vi er likevel sikre på at rett person både har god rolleforståelse for hverdagen som trener både i barne-, ungdoms og voksenidretten, har et godt nettverk i håndballen, har trener og/eller pedagogisk utdanning og har tidligere jobbet med sport og ledelse, kanskje både som frivillig og ansatt?

Vi ser for oss at du skal ha ansvaret for å utvikle klubbens sportslige arbeid og at vi har en god sportslig plan. Du vil få ansvaret for at vi har dyktige trenere og dommere, og at vi har gode arenaer for trenere til å møtes og dele kompetanse.  Vår visjon er at vi skal skape, utvikle og bevare et sterkt og bredt håndballmiljø for begge kjønn i Hamarregionen, og at vi skal utvikle og levere spillere til elitelag samtidig som vi skal tilby håndball som et livslangt breddetilbud. Dette blir du en viktig del av.

Vi tror du er rå på lagbygging, sterk på formidling, flink til å lytte og digger håndball! Vi bidrar med en fantastisk klubb, en talentpool mange misunner oss og et miljø du kan glede deg til å bli en del av i en av Norges beste idrettsbyer!

Interessert? Ring eller mail vår styreleder Kristin Alme, så avtaler vi en prat. Søknadsfrist 5. mai.

E-post: krisalme@online.no

Mobil: 932 43 551

Sportslig leder