- Sponset av -

Klubbens leders Bjørn Inge Os smilte i alle fall fra øre til øre da cupen gikk inn i sluttfasen søndag 27. mai. Og tilbakemeldingene i etterkant har vært en sann fryd å lese og høre. – Takk skal dere ha alle sammen!

Bjørn Inge Os

Vikingskipet har vært cupens sentrum, selv om det også har vært spill for de eldste lagene i fire andre haller. Skyttelbussene har gått jevnt, og de mange supporterne har fulgt etter i egne biler. Hotellsengene i Hamar har vært fylt opp, og bobilene på parkeringen har vært mange. Folk har kost seg ute og inne, på gresset og på tribunene. Resultatene har tikket inn, og for noen har spenningen vært til å ta og føle på.

Få mishagsytringer har vært å høre. Små problemer er blitt løst fortløpende. Kampene har startet på minuttet, og de 600 frivillige som gjør cupen mulig, har møtt trofast opp. Matservering og premieutdeling har gått på løpende bånd, og ikke minst fikk vi oppleve et forrykende cupshow på Stortorget. Det har vært jubel, vennskap og konkurranse. Det er kort sagt slik vi vil at det skal være. Spillere, trenere og supportere skal trives under Storhamar cup.

Alle kan ikke vinne pokaler, men alle får et minne, og dette er mye mere verdt når alt kommer til alt. Nå ønsker vi alle vel hjem – og vi håper å få se mange av dere igjen.  I Hamar og gjerne på Storhamar cup.

Sjekk alle resultater og sluttspill-vinnere her.