- Sponset av -

Kjære håndballvenner

Først og fremst vil vi rette en stor takk til alle dere som har gjort mer for klubben enn noen kan forvente i denne vanskelige situasjonen alle nå står i.

Vi har mottatt overføringer fra lagkasser, trenere har sagt fra seg lønninger og det har blitt innbetalt opptil flere frivillige bidrag til Storhamar Håndball. Dette er noe vi virkelig verdsetter og det sier mye om samholdet i klubben vår. Også takk til Hamar Kommune som frafaller halleien i perioden hallen er stengt.

Grunnet manglende aktiviteter, inntekter og usikkerhet på om vi kan gjennomføre årets viktigste arrangement og inntektskilde, Storhamar Cup, har vi dessverre sett oss nødt til å foreta permitteringer på samtlige i klubben. Alle dette gjelder har vært i drøftelsesmøte, og i dag ble permitteringsvarsel sendt ut.

Daglig leder Bjørn Inge Os kommer til å fortsette i en 50% stilling. Han skal ivareta det administrative, samt planleggingen av Storhamar Cup inntil en beslutning foreligger på om cupen skal avvikles, avlyses eller utsettes.  

Styret håper på forståelse for beslutningene som nå er tatt og vi vil holde dere oppdatert ved ny informasjon.

Ta vare på hverandre i denne krevende tiden. Vi gleder oss stort til håndballaktiviteten er i gang igjen!


De beste hilsener fra
Styret Storhamar Håndball