- Sponset av -

Håndballskole i høstferien 2020

Storhamar Håndball arrangerer håndballskole i høstferien uke 41. Håndballskolen er åpen for gutter og jenter født 2007- 2012. På grunn av COVID-19 så er vi nødt til å ha et lite forbehold om gjennomføring, men håper og satser på å kunne gjennomføre som planlagt.

Håndballskolen arrangeres fra mandag 5. oktober til onsdag 7.oktober i Boligpartner Arena og Prestrudhallen. Vi starter håndballøkten kl. 09.00 og er ferdige kl. 15.00. For de som har behov for det kan barna leveres fra kl. 08.30 og hentes innen kl. 15.30

Håndballskolen er et tilbud for utøvere født 2007-2012, og vil være et tilbud som fokuserer på innlæring av ball, koordinasjon og teknikk, gjennom allsidig trening og lek. Håndballskolen handler om at utøverne skal ha det moro med håndball, og med hverandre!

Utøverne fra de eldste lagene i klubben er våre gode og rutinerte instruktører, samt spillere fra vårt elitelag. Vi garanterer at vi har høyest instruktørtetthet blant de arrangerte håndballskolene i regionen!

Vi kommer til å tilby 3-4 økter per dag, samt lunsj og frukt mellom øktene.

Håndballskolen fylles vanligvis opp veldig raskt så her er det bare å melde seg på. Førstemann til mølla gjelder!

Prisen for håndballskolen er kr. 950,-.  Innbetaling skjer via Vipps til #106232 og det vil bli sendt ut betalingsforespørsel når påmelding og oppstart er bekreftet.

For påmelding trenger vi følgende informasjon:

  • Navn på deltaker
  • Fødselsdato
  • Klubb
  • Navn på foresatt, mailadresse, postnummer og mobilnummer.

Er deltaker allerede medlem/spiller i Storhamar Håndball trenger jeg kun navn og lag 😊

Påmelding og eventuelt spørsmål sendes til: terese@storhamarhandball.no

Med vennlig hilsen

Storhamar Håndball