- Sponset av -

Velkommen til sesongen 2018/2019

Så er sesongen allerede i gang for flere av lagene våre, noen med seriespill mens andre har vært igjennom kvalifisering til ulike nivåer. For våre lag venter nå alt fra isbjørnserie, aktivitetsserie, regionserie, Bring- og Lerøyserie i løpet av sesongen 2018/2019 og vi stiller lag fra jenter og gutter 8 år til senior både på herre- og damesiden.

Vi ønsker alle våre spillere, trenere, foreldrekontakter, foreldre og andre støttespillere lykke til i kommende sesong.

Samtidig vil vi benytte anledningen til å ønske nye spillere – og trenere – velkommen til klubben. Tre trenere som allerede har kommet godt i gang og lagt ned mange timer i forberedelse til årets sesong er våre nye trenere for J 14 og J 16, 2.divisjon damer og 2.divisjon herrer.

Kai Aleksander Lindberg er vår nye hovedtrener for J 14 (2005) og J 16 og skal i tillegg bistå J 12 og J 14 (2004). Kai er 22 år og er oppvokst og bor i Elverum hvor han trente de helt yngste  fra han var 14 år, men har i de siste fire årene bodd i Østfold hvor han har trent både Østsiden/Fredrikstad og Sarpsborg. Kai har selv spilt håndball i Elverum i 10 år og vært målvakt både i Bring- og Lerøyserie og videre har han spilt både 2.- og 3.divisjon rekrutt. For tiden holder han på med Trener 2 utdannelse og har store ambisjoner som trener samtidig som han er utdannet barnevernspedagog og jobber i psykiatrien på Hamar. Vi er veldige glade for å ha Kai i klubben for som han selv sier: »Håndball er virkelig mer enn en hobby for meg, det er en livsstil».

Tihomir Baltic er vår nye trener for gutta som spiller i 2.divisjon. Tihomir er 42 år, gift, har to barn og kommer fra Kroatia. Tihomir er utdannet ved universitetet i Zagreb, hans yrke er håndballtrener og har trener 3 nivå og har jobbet innen kommunikasjon som PR Manager. Han har spilt for de beste kroatiske lagene som Zagreb, Metkovic samt spilt Champions League finale to ganger og en gang EHF cup finale. Tihomir har vært kroatisk mester – og cup vinner – to ganger. I tillegg så har han også spilt for klubber i Slovenia og Portugal. Som trener så har Tihomir trent ØIF Arendal i en sesong, mens han trente KIF Kristiansand i tre sesonger. Og nå blir det spennende å se hva han kan få til med vårt unge 2.divisjonslag på herresiden.

Marius Beck har denne sesongen tatt over jentene i 2.divisjon etter å ha trent Elverums J 16, J 18 og damelag de siste årene. Marius er 29 år og bor nå på Hamar. I sin egen håndballkarriere var han målvakt og har spilt for både Toten og Gjøvik før han i 2007 begynte å spille for Elverum og ble en del av treningsgruppa til eliteserielaget. Marius spilte på rekruttlaget frem til 2011. I tillegg til sin jobb som trener i Storhamar Håndball jobber som målvaktstrener på Wang Toppidrett og som spillerutvikler i NHF Region Innlandet. Marius har Bachelor i idrett med spesialisering i trenerrollen fra Høyskolen i Hedmark, samt Praktisk-pedagogisk utdannelse og 3/4 årstudium i historie fra Høgskolen i Volda. Hans ambisjoner for Storhamar Håndball er å få flest mulig spillere fra ungdomslagene til å fortsette med håndball inn i seniorhåndballen. Og ved dette bidra til å hjelpe flere unge og ambisiøse spiller i og fra Hamar til å utvikle sine ferdigheter til en gang å kunne spille for Storhamar Håndball Elite. Annet som kan nevnes om Marius er at han har hatt Arne Senstad som lærer på ungdomskolen og om i de 9 siste sommerene har han vært å finne bak baren på Urbane Totninger 🙂

Vi ønsker alle tre hjertelig velkommen til klubben !

Lykke til med sesongen alle sammen !