- Sponset av -

I helgen klarte både vårt J 16 & G 16 lag å kvalifisere seg til sluttspillet i Bringserien. Jentene havnet på en sterk andreplass i sin pulje etter tre seire og et tap, mens guttene vant to og tapte to og endte på en femteplass i sin pulje.

Både Atle Bronkebakken og Roger Jenssen, trenere for henholdsvis J 16 og G 16, var veldig imponert over spillerne sine etter helgens kvalifisering.

Jentene stilte med flere spillere som ikke har spilt Bringserie tidligere. Laget har slitt med skader og sykdom før helgens runde, og jentene imponerte treneren med fantastisk innsats. I følge Atle kan »jentene nå så langt de vil, det er kun opp til dem selv, for her er det mange som vil noe med håndballen». Med sluttspillet som nå er klart, så er Storhamar J 16 et av Norges 12 beste lag.

Roger var også veldig fornøyd med sine gutter og sier at hele laget presterte på et høyt nivå. »Laget har utviklet seg voldsomt siden seriestart i høst og nå er de et av 12 lag som skal spille sluttspill. Og vi gleder oss voldsomt» sier en fornøyd Roger Jenssen.

Sluttspillet finner sted i Stangehallen 12. og 13. mai for begge lag. Vi ønsker lagene lykke til og oppfordrer alle i klubben til å komme å heie 🙂

Vi heier på dere !