Solid jobb av 2. divisjon
Solid jobb av 2. divisjon

Storhamars rekruttlag endte på en flott 4. plass i avdeling 1 for 2. divisjonslag sesongen 2016 - 2017.

Foran årets sesong ble antallet 2. divisjonsavdelinger for kvinner redusert fra 6 til 4, hvilket ga et høyere nivå.  Storhamar ble plassert i avdeling 1 sammen med lag fra Tromsø i nord til Halden i sør.

Avdelingen viste seg å bli svært jevnspilt, og ikke noe resultat var avgjort før kampen ble spilt. Gjøvik var det laget som tidlig skilte seg ut, men også de måtte se seg slått i noen kamper. For Storhamar å ende på 4. plass, og likt med poeng som Fredrikstad på 3. plass, er kort og godt en sterk prestasjon. Særlig med tanke på at gruppa som sådan har vært en del skadeutsatt.

Faktisk er årets resultat det beste som er levert av rekruttjentene samtidig som Storhamar har hatt elitelag!!!

Årets rekruttgruppe i Storhamar har bestått av cirka 30 jenter som har spilt Jenter 18, 2. divisjon og litt 4. divisjon, uten at noen av lagene har vært faste. Hele 24 jenter har i større eller mindre grad deltatt i 2. divisjonsspill! En håndfull av jentene har også trent/spilt med elite. 

Rekruttene takker for all støtte fra sponsorer, foreldre og frivillige og klubben som sammen har gjort sesongen mulig - både økonomisk og praktisk. Sammen er vi sterke! :)  

Nå ser klubben og lagets hovedtrener Ari Stefansson fram mot neste sesong - og planlegging og innsats er allerede i gang! 

Klubben og laget ønsker også nye jenter velkommen, så ta gjerne kontakt med klubben, hvis du er 17 eller eldre og har lyst til å spille håndball på dette nivået! Vi lover hardt arbeid og mye moro.